Laagste prijs!
tips-voor-je-thrustmaster-racestuur

Tips voor je Thrustmaster racestuur

GamesGames

Als je het maximale uit je Thrustmaster racestuur wilt halen, ben je bij ons aan het juiste adres! Hier zijn enkele tips om je te helpen de prestaties van je wiel te optimaliseren:

  1. Pas de instellingen van het stuur zo goed mogelijk aan je voorkeuren aan. Je kunt de gevoeligheid en force feedback van het stuur aanpassen, evenals de stuurhoek, om het stuur nauwkeurig af te stemmen op jouw eigen behoeften. Bedenk dat sterker niet altijd beter is en dat het ook niet altijd het realisme ten goede komt.
  2. Zorg ervoor dat je pedalen goed zijn aangesloten en afgesteld. Je wilt er zeker van zijn dat je pedalen in de juiste positie staan en stevig zijn aangesloten voor de beste prestaties. Krijg je tijdens lange sessies last van pijn in de voeten of benen/schenen, pas dan de afstand aan tussen de stoel en de pedalen. Controleer ook of de hoek van de pedalen ervoor zorgt dat je voeten niet genoeg rusten.
  3. Kalibreer je wiel regelmatig. Dit is vooral belangrijk als je een nieuwe game gebruikt of als je glitches of fouten ervaart.
  4. Controleer eens per kwartaal of half jaar of er firmware updates beschikbaar zijn voor je Thrustmaster racestuur. Met firmware updates worden oneffenheden tijdens gebruik weggepoetst. Werkt je stuur nou perfect en heb je geen klachten, vermijd de update dan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Kom regelmatig terug voor het laatste nieuws, tips & tricks en DIY guides op het gebied van simracing.

Fanatec DD1 vs DD2

In de wereld van racesturen en sim racing zijn er veel verschillende merken en modellen om uit te kiezen. Een...

Fanatec Podium DD1 vs DD2