Laagste prijs!
iRacing Season update

iRacing 2022 – Seizoen 4

GamesGames

Het nieuwe seizoen is weer begonnen, waar we voorheen allen met brullende motoren reden komen er in dit seizoen van iRacing ook eletrische auto’s bij. En dat niet alleen. Ook zijn er nieuwe tracks en scans van bestaande circuits.

Kortom een veelbelovend seizoen.

Porsche Mission R: Porsche’s Mission R is de eerste elektrische auto in iRacing. Deze auto met meer dan 1000pk gaat online voor een hoop lol zorgen.

Rudskogen Motorsenter: Een nieuw circuit in Scandinavië, deze track is gratis beschikbaar. Zeker voor de beginnende coureur is een track waar je niet voor hoeft te betalen prettig.

Motorsport Arena Oschersleben: Helaas, maar niet minder leuk, is dit een betaalde baan in het Duitse Oschersleben. Deze track met 4 verschillende layouts komt in een betaalde vorm naar iRacing.

Overige updates:

Lucas Oil Speedway: Gebruikt voor Dirt Ovals
Indianapolis Motor Speedway Oval: Nieuwe scan, gratis voor gebruikers die deze track al eerder hebben gekocht.
NASCAR Next Gen AI: Nieuwe AI-versie die gebruikt wordt in NASCAR. Dit is natuurlijk alleen van toepassing wanneer je ‘offline’ rijdt.
Wegrace-AI: Nog meer GTE auto’s/tracks zijn beschikbaar voor AI racing.
Lotus 79 en ARCA Art Updates: Opnieuw opgebouwd en ziet er beter uit dan ooit.

Download de volledige kalender van seizoen 4 hier.

Lees all wijzigingen op het iRacing forum.

Gerelateerde nieuwsberichten

Kom regelmatig terug voor het laatste nieuws, tips & tricks en DIY guides op het gebied van simracing.

Welk racestuur past bij jouw speelstijl?

We begrijpen hoe belangrijk het is om het juiste racestuur te kiezen dat perfect past bij jouw speelstijl. Of je nu een fanatieke racer of een liefhebber bent, een goed racestuur kan je spelervaring naar een hoger niveau tillen. Maar…...

Banner Welke Past Bij Jouw Speelstijl

Welk Logitech racestuur is geschikt voor beginners?

Ben je een beginnende gamer die geïnteresseerd is in het betreden van de wereld van het simracen? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blogpost gaan we het hebben over welk Logitech racestuur het meest geschikt is…...

Banner Welk Logitech Racestuur Is Geschikt

Top 5 Logitech Racesturen

Welkom bij onze roundup van de “Top 5 Logitech Racesturen”! Het kiezen is niet altijd makkelijk, omdat elk stuur zijn eigen voor- en nadelen heeft en soms helpen de termen trueforce, drivingforce en force feedback ook niet mee....

Banner Top 5 Logitech Racsturen