Laagste prijs!
Beste racesturen 2022

Beste racestuur 2022

GamesGames

Bij racestuur kopen houden we de markt voortdurend in de gaten. Welke nieuwe racesturen worden door diverse leveranciers op de markt gebracht en hoe worden deze ontvangen door het publiek? Of het nu gaat over een racestuur voor de Ps4, de Xbox one of de PC, er zijn altijd winnaars en verliezers. Ben jij benieuwd naar onze top 5 voor het jaar 2022? Hieronder ons oordeel.

1. Logitech G920 Driving Force Racestuur

De Logitech G920 is een geweldig racestuur voor Xbox gebruikers. De G920 heeft twee force-feedback motoren waardoor de rit zeer realistisch aanvoelt. Daarnaast heeft de Logitech G920 een soepele rubberen grip en 13 actieknoppen. De Logitech G920 draait tot 900 graden. Het maakt geen vervelende piepjes bij het draaien. Dit komt door de spiraalvormige tandwielen in het stuur die het geluid weghouden. Het Logitech G920 Driving Force Racing-stuursysteem kan stevig aan je bureau of andere tafel worden bevestigd, zodat je met passie kunt racen. Het Logitech-systeem is ook eenvoudig te installeren en aan te sluiten, zodat je direct aan je favoriete racegames kunt beginnen. Niet het goedkoopste stuur, maar zeker zijn geld waard.

Logitech G29 / G920
Logitech G29 / G920

2. Thrustmaster T300 RS

De Thrustmaster T300 RS is een stuur van topkwaliteit. Het heeft alle functies die je van een racestuur in deze klasse mag verwachten. Daarom wordt het vooral aanbevolen voor ervaren gamers die het serieuzer willen nemen. Het is een racestuur voor Playstation 3, 4 en 5 en PC. De rotatiehoek kan worden ingesteld van 270 tot 1080 graden. 1080 graden is het maximum dat een racestuur kan hebben. Het kunnen aanpassen van de rotatiehoek is een leuke functie, omdat elke game een andere aanbevolen rotatiehoek heeft. Dit racestuur maakt gebruik van krachtige force feedback, zodat je er de beste race ervaring mee kunt krijgen. Dankzij het zogenaamde H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) systeem worden je stuurbewegingen magnetisch gecontroleerd en zijn ze uiterst nauwkeurig. De hoogwaardige technologie van Thrustmaster racesturen zorgt ervoor dat het bij het spelen van racegames echt voelt alsof je achter het stuur van een raceauto zit.

Thrustmaster T300 RS
Thrustmaster T300 RS

3. Logitech G29 Driving Force Racestuur

Momenteel is het Logitech G29 Drive Force Racing Wheel een van de best geteste racesturen voor PlayStation- en pc-gaming. De kwaliteit van dit gamestuur is erg hoog en het voelt alsof je in een echte auto zit. Het stuur is namelijk uitgerust met twee nauwkeurig ontwikkelde motoren die nabootsen hoe je auto en banden aanvoelen in elke hoek of op elk terrein. Daarnaast zorgen de tandwielen ervoor dat bewegingen zeer soepel, stil en precies kunnen worden uitgevoerd. Ook heeft dit stuur een handig D-pad en game knoppen die je zelf kunt personaliseren. De G29 beschikt over een vloer pedaaleenheid, zodat je net zo comfortabel kunt remmen, accelereren en schakelen als in een echte auto.

Logitech G29 / G920
Logitech G29 / G920

4. Thrustmaster T80 Ferrari 488 GTB

Sommige mensen zijn racefans, maar anderen zijn Ferrari-fans. Speciaal daarvoor heeft Thrustmaster de T80 Ferrari 488 GTB Edition + Wheel Stand Pro race stuursysteem uitgebracht. Met deze replica van het beste Ferrari racestuur met standaard waan je je even Charles Leclerc of Carlos Sainz. Als je een echte F1-ervaring wilt tijdens het spelen van een je racegame, dan kun je niet zonder dit Thrustmaster Ferrari racestuur. Het systeem werkt met een verscheidenheid aan race games op Playstation en PC, dus welke game je ook verkiest, vanaf nu race je overal en altijd als een echte Ferrari.

Thrustmaster T80
Thrustmaster T80

5. Hori Apex Racestuur

Als laatste in deze lijst het Hori Apex racestuur. Wat ons betreft het best geteste budget racestuur voor 2022. Het heeft een Playstation en PC versie maar ook een Xbox-versie. Het merk Hori maakt game accessoires en is al heel lang actief op de markt. De producten van Hori worden over het algemeen als betaalbaar beschouwd. Voor extra grip heeft dit stuur rubberen randen. De Japanse ontwerpers hebben slimme functies samengebracht in dit stuur. Dit stuur heeft bijvoorbeeld een zogenaamde Quick Handling Mode, waarmee je het stuur snel van 270 graden terug naar 180 graden kunt zetten.

Hori Apex Racestuur
Hori Apex Racestuur

Gerelateerde nieuwsberichten

Kom regelmatig terug voor het laatste nieuws, tips & tricks en DIY guides op het gebied van simracing.

Welk racestuur past bij jouw speelstijl?

We begrijpen hoe belangrijk het is om het juiste racestuur te kiezen dat perfect past bij jouw speelstijl. Of je nu een fanatieke racer of een liefhebber bent, een goed racestuur kan je spelervaring naar een hoger niveau tillen. Maar…...

Banner Welke Past Bij Jouw Speelstijl

Welk Logitech racestuur is geschikt voor beginners?

Ben je een beginnende gamer die geïnteresseerd is in het betreden van de wereld van het simracen? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blogpost gaan we het hebben over welk Logitech racestuur het meest geschikt is…...

Banner Welk Logitech Racestuur Is Geschikt

Top 5 Logitech Racesturen

Welkom bij onze roundup van de “Top 5 Logitech Racesturen”! Het kiezen is niet altijd makkelijk, omdat elk stuur zijn eigen voor- en nadelen heeft en soms helpen de termen trueforce, drivingforce en force feedback ook niet mee....

Banner Top 5 Logitech Racsturen